2 Nisan 2012 Pazartesi

Işığın Galaktik Federasyonu'ndan Mesaj 24 Mart 2012

Her biriniz arzu ettiğiniz şeyi yaşayabilirsiniz. Burada deneyiminizin sınırları büyük ölçüde yükseltilecek ve her neyi isterseniz, bir başkasının haklarını ihlal etmedikçe yapmak için hesapsız özgürlüğü bulacaksınız. Bu kurala uyduğunuz sürece, her biriniz her zaman istediğiniz yaşamı deneyimlemede özgür olacaksınız. Hepiniz sürmeyi istediğiniz yaşam için rüyalara ve vizyonlara sahipsiniz ve bu eğer bu basit kuralı izlerseniz, sizin için mümkün olacak; bu kural etrafınızdakilere istedikleri şekilde yaşamlarını sürmelerine izin vermektir. Eğer bunu yapabilirseniz, öyle çok şey etrafınızdakiler ve sizin için mümkün olacak.

Bugün dünyanızda, çok kişi başkalarının yaşamlarını belirlemeyi ister. Öyle çok kişi başkalarının yaşamlarını etkili bir şekilde yönlendirecek kuralları ve düzenlemeleri empoze etmeyi ister. Yeni dünyanızda buna izin verilmeyecek ve bu şekilde başkasının yaşamını kontrol etmeye zorlanmış hisseden herhangi biri dünyanıza ait olmaz ve ya kendi yollarını değiştirmek zorunda kalırlar ya da kendilerine uygun olan başka bir yer bulurlar. Bu düzenlenebilir ve düzenlenecektir de, çünkü ruhların kendi titreşim düzeylerine çok daha uygun olan yaşamı deneyimlemek için evrende birçok yer vardır. Burada yeni dünyanız hesapsız özgürlüklerin yeri olacaktır, çünkü yeni daha yüksek boyutsal yol haritanız budur. Her biriniz kendi yolunuzu, onların sizin için istediklerine yön vermek için sizi yönlendirmeyi isteyenler tarafından yasaklanmamış yolunuzu izlemede özgür olacaksınız.

Her zaman bu kuralı aklınızda tutmak sizin için en iyisidir. Bugün kitaplarınızda, konuşmanızı, eylemlerinizi, arzularınızı, kariyerinizi, sosyal yaşamlarınızı, hatta seksüel ifadelerinizi yönlendiren sayısız kanunlarınız, kurallarınız, düzenlemeleriniz ve politikalarınız var. Tüm bu kurallar ortadan kaldırılabilir ve bu bir başkasının özgür seçimini ihlal etmek değildir. Bu kanunları bir yerde toplamak, yeni dünyanız ortaya çıktığında ve yeni deneyiminizin neye benzeyeceğini daha iyi anladığınızda düşündüğünüzden daha kolay olacaktır. Bugün her şeyin nasıl başarılı olacağını ve geçmişten mevcut durumunuza evrim geçirmiş olan diğer dünyaların saymakla bitmeyeceğini bilmeye nasıl inanacağınızı çözmeye çalışarak zihni bulandırmayın ve bu dünyaların hepsi bu basit kuralı izler ve dünyanız gelişmeye devam edeceği için, büyük ölçüde gelişmeye devam etmiştir.

Burada, üçüncü boyut sal dünyada sizi yalanlayan eden çok şey olmuştur ve her şey büyümeniz, eğitiminiz ve ruhsal gelişmenizin hatırına olmuştur. Çoğunuz bu derslerden fayda sağladığınızı ve emeğinizin sonuçlarından keyif almaya hazır olduğunuzu ve yeni mücadeleleri ve yeni maceraları olan yeni bir uygarlığa ilerlediğinizi göstermektesiniz. Bu dünya, bunu algılamak bazen sizin için çok güç olmasına rağmen, etrafınızda çiçek açmaktadır. Bizim bakış açımızdan, yeni dünyanızı sevginin ışığı ve daha yüksek bir anlayış içinde görüyoruz ve yeni Dünyanızın bereketli zeminine ayağınızı atmanın ve yeni yolculuğunuza başlamanın hepiniz için zamanının gelmesi çok uzun sürmeyecek.

Çok uzun zamandan sonra ilk kez, üçüncü boyutsal endüstrinizin atıklarıyla kirletilmemiş temiz bir havada nefes alacaksınız. Size hayat verecek olan akımdan gelen saf suyu içeceksiniz. Duyacağınız sesler doğanın sesleri olacak, ona pek ihtiyacı olmayanlar için, kalitesine bakmadan çok sayıda üreten endüstriyel makinelerinizin sesini değil. Ekinleriniz bereketli olacak ve sağlıklı olacaklar, büyümeleri için kimyasallara ya da gübreye ihtiyaç duymayacaklar. Gezegeninizi bu saf halinde tutmak için size yardım edecek yeni teknolojilerin desteğine sahip olacaksınız ve gezegeninizdeki ekosistemin mükemmel bir şekilde armonik dengesini nasıl koruyacağınız konusunda uygun şekilde eğitileceksiniz. Topraklarınız, okyanuslarınız ve nehirleriniz, dağlarınız ve atmosferiniz yoluyla yeni dünyanızın tüm yönlerini nasıl gözetleyeceğiniz hakkında yetiştirileceksiniz. Dünyanız bugün olduğu gibi, tekrar kirletilmiş atıklar ülkesi olmayacak.

Açgözlü ve bilinçsizlerin elinde acı çekmiş olan gezegeninizin bu kısımlarını arındırmak için birlikte pek çok projeyle meşgul olacağız. Dünyanız ilk zamanlardaki saf güzelliğine ve koşullarına döndürülecek ve misyonumuz tamamlandığında, onu bu şekilde tutmak size, bu gezegenin insanlarına bağlı olacak. O kendini saflaştırmak zorunluluğuna sahip olmayacak, eğer böyle yapması için bir neden vermezseniz. Bu bilim zamanı gelince size tamamen açıklanacak ve anne gezegeninizin olduğu kadar, sizin iyiliğiniz için çok hayati önemi olduğu için, dünyanızın etrafındaki herkes tarafından bu bilginin anlaşılmasını istiyoruz.

Sizinle açık olarak etkileşmeye başlayabildiğimiz zaman, paylaşabileceğimiz birçok bilimler ve anlayışlar vardır. Öğrendiklerini sizinle paylaşacak ve karşılığında hiçbir şey istemeyecek olan öyle çok dünyalar vardır ki. Bu bilgiyi almanız ve tüm uygarlığınızın daha iyi olması için yeni dünyanıza uygulamanız rica edildi. Gelecekte bir gün, bilgeliğinizden ve paylaşmaya gönüllü oluşunuzdan yarar sağlayabilen başka dünyalarla öğrendiklerinizi paylaşma fırsatına sahip olacaksınız.

Bu evrenin işleyiş şekli böyledir ki, çok sayıda dünyalar sahip oldukları bilgi ve kaynakları sunarak diğerlerine yardım ederler. Dünyanız hediyelerinizin değerini bilenlerle paylaşılacak çok fazla şeye sahiptir ve bu hediyeler yalnızca kaynaklar şeklinde değil, aynı zamanda fiziksellikteki birçok yaşamlarınız boyunca toplamış olduğunuz bilgelik şeklindedir. Birçok dünyalar burada öğrendiklerinizden faydalanabilmektedir ve zorluk ve mücadele ile geçen yıllarınız boyunca öğrendiklerin dersleri ve hikayenizi dinlemeye daha istekli olacaklar.

Pek çok dünyanın sizin burada sahip olduğunuz tarihi -ki pek çoğu çok uzun yıllar boyunca meydana gelmiştir- deneyimlemediğini anlamanız gerekiyor. Bu gezegen için geliştirilmiş dersler dikkatli bir şekilde düzenlenmiştir ve daha kapsamlı ve ileri bir eğitim fırsatını size vermek için uygulanmıştır. Gezegeninizin böylesine zengin bir tarihe ve zengin bir geleneğe sahip olmasının ve pek çok şeyin burada meydana gelmiş olmasının nedenidir. Her birinize sağlanan eğitim bu evren için çok değerlidir, çünkü pek çok dünyalar sizin sunduğunuz hediyelerle gelişmiştir.

Önümüzdeki günlerde hediyelerinizi paylaşma fırsatına sahip olacaksınız ve bunu yapmanızı teşvik ediyoruz. Biri fayda sağladığı zaman, diğerlerinin de fayda sağladığı dünyanızdaki gibi, aynı ilkeler tüm evrene de uygulanır: bir dünya gelişirse, tüm dünyalar gelişir. Bu kanunu önce gezegen düzeyinde yaşayacaksınız ve daha sonra, galaktik ve evrensel düzeyde yaşayacaksınız. Önümüzdeki günlerde öğreneceğiniz ve yaşayacağınızı çok şey var ve biz Işığın Galaktik Federasyonunu oluşturan dünyaların birleşik bilgeliğini sizinle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.

Önümüzdeki günlerde bu evren boyunca birçok dünyalardan bilim, teknoloji, sanat ve edebiyat sizinle paylaşılacak. Yeni kütüphaneleriniz, sayısız galaksilerdeki insanlardan gelen hediyeleri paylaşmak için toplanma ve biriktirme yerleri olarak düzenlenensaraylar olacak. Bunar kitaplarla ve yüksek eğitimin araçlarıyla kaplanmış odalar ve holleri olan güzel binalar olacaktır. Bu binalar dünyanızın her yerinde kurulacak ve gezegeninizdeki her varlığın yüksek eğitimin bu kutsal yerlerine erişimi kolay ve serbest olacak. Bu gezegenin tarihinin ve insanlarınızın onuruna bir bölüm olacak ve bu evrenin her yerinden gelen varlıklar orada toplanacak ve hikayenizi ve bugün durduğunuz yerde tamamlamış olduğunuz şeyi okuyacak.

Geçmiş deneyimlerinizin tümü bugün eriminizde olmadığı için tarihiniz onu yaşayanlara bile sürpriz olacak, ancak zamanla buradaki tüm yaşamlarınızın ve gezegeninizin gerçek tarihinin kayıtlarına erişebileceksiniz. Bu zamanda gerçekleştirebileceğinizden çok daha fazlasısınız ve çok fazla şey bugün olduğunuz varlığı oluşturmaya katıldı. Daha büyük resmi görmek ve yolculuğunuz boyunca böyle güçlüklere katlanmanın ve dersleri almanın niçin size gerekli olduğunu daha iyi anlayabilme yeteneğiniz var. Gelişiminizin haritasını çizerken tarihinizin izini sürebileceksiniz ve varoluşunuz yoluyla yolunuzun dönüm noktalarını açıkça görüp anlayabileceksiniz.

Hikayeniz ilginçtir ve her biriniz ne kadar aşama kaydettiğinize ve ne kadar büyüdüğünüze bakarak kendinizle gurur duymalısınız. Burada yolculuk yapmanızın nedeni budur ve önceki yaşamlarınızı oluşturduğunuz zaman bugünkü zihne sahiptiniz ve bu noktaya, gerçekte olduğunuz noktaya bir gün erişeceğinizi biliyordunuz. Bu sizin anınızdır ve şimdi sizin olan için öyle sıkı çalıştığınız her şeyi ve burada olma hakkını kazandığınız için, sonuna kadar bundan keyif almanızı istiyoruz.

Biz Işığın Galaktik Federasyonuyuz.
Greg Giles tarafından kanallık edilmiştir.
Çeviri: Bdost

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder