1 Nisan 2012 Pazar

Laura'ya Sfhs’den Mesaj 26 Mart 2012 - Birleşme

Laura: Günaydın Sfhs. Anladığım kadarı ile sen de Galaktik Işık Federasyonu’nun bir parçasısın ve benim Yüksek Benliğim ve Salusa ile birlikte çalışıyorsun. Bize bugünkü mesajını verir misin lütfen?

Sfhs: Doğrudur, yüksek alemlerde hepimiz birlikte, bir olarak çalışıyoruz. Daha yüksek boyutlarda her zaman bir’iz ve bir olarak düşünüyor, çalışıyoruz. Buradaki yaşamımız ve amacımız temel olarak 3. boyuttaki benzerlerimizi desteklemek, korumak, rehberlik etmek ve sizi gözetmek. Bizler; üstadlar, birruhlar, koruyucular ve gözetmenleriz. Karmik bir denge söz konusu olduğunda müdahale etmeyiz ama artık, karma ile ilgili bir engel olmadığında eskisine göre biraz daha fazla işe karışıyoruz. Şu anda bizim desteğimizin her zamankinden çok daha fazla gerektiğini biliyor ve yaşamınıza artık ışığın girmesine izin vermeniz gerektiğini anlıyoruz.

Artık her birinizin, yüksek benliğinizle, gerek bu gezegenden gerek evrenin farklı yerlerinden gelen meleksi varlıklarla gerçek ve size özgü bir iletişim kuruyor olmanız çok önemli. Yapmanız gereken ruhsal çalışmalar için rehberliğin nereden geldiği önemli değil. Şu anda şifalanması gereken çok fazla travma var, birçok yüreğin yaralarının kapanması ama bu ancak doğru zamanda doğru insanlar tarafından yapılabilir. Sonucu zorlamaya çalışmayın ya da kişisel duygularınızın gelecek günlerdeki evrensel ifşaatı etkilemesine izin vermeyin. Bırakın büyük senaryo oynansın, siz gözlemci olun.

Şu andan itibaren enerjilerin inmeye devam edeceği konusunda içiniz rahat olsun, Güneş size inanılmaz havai fişekler yağdırıyor ve siz de ondan fazlasıyla faydalanıyorsunuz. Gün içinde molalar vermeyi unutmayın, ışık bedeninizin fiziksel bedeninizin hücrelerine yayılmasını, gerginliğinizin salıverilmesini hissedin. Sizler, insanlık için bir görevi olan çok boyutlu varlıklarsınız ve ancak sakin olduğunuzda iletişim kanallarınız açık hale gelir. O zaman, yüksek benliğiniz vasıtası ile bizim sürekli olarak size ilettiğimiz bilgileri alabilirsiniz. Kendinizi açın ve gelen enerjilerin bedeninize girmesine izin verin, kendinizi nereye gerekiyorsa, kalbinize, zihninize, bedeninize, duygularınıza merkezleyin.

Yüksek benliğiniz aynı zamanda, genel bir temizleyici ve yenileyici, şifalandırıcı varlık görevi görür. DNA’nıza ve bilincinize ışık bilgilerini doğrudan indirir. Yüksek benliğiniz insan bedeninizle birleştiğinde, sevgi ve şifa ile birlikte enerjinizi (gıdanızı) de yukarıdan alırsınız. Bu, bundan sonra sistemli olarak uygulanması gereken bir süreçtir.

Ben Sfhs’yim.

Çeviren: Ebru Altan

2 yorum:

  1. İsminde memelet yok zaten sıfhs:)))negatif mesaj

    YanıtlaSil
  2. bana hiç öyle hissettirmedi doğrusu...

    YanıtlaSil