1 Nisan 2012 Pazar

SaLuSa, 30 Mart 2012

Sizin önünüzde yürütülen birçok aktivitenin farkına varmanıza çok az zaman kaldı. Müttefiklerimizin yaptığı işler o dereceye vardı ki bunlar, artık medyayı bu işle ilgilenmek zorunda bırakacak. Varlığımızın size haber olarak duyurulması için biraz daha zaman olabilir ama bu haberleri engellemek için yapılanlar boş çabalar olacak. İlk reaksiyonlar her tür tepkiyi beraberinde getirecek ama insanların büyük çoğunluğunun durumu kabul etmesiyle birlikte bizden şüphe duyanlar ve reddedenler de gölgede kalacaklar. Bizim; uzun yıllardır sahip oldukları yetki ve sorumlulukları sömürenlerin ortadan kaldırılması da dahil olmak üzere, size yardım etmek için burada olduğumuz gerçeğinin farkına varılması uzun sürmeyecek. Bu, hali hazırda sizin üzerinizdeki kontrollerinin çok büyük bir kısmı zayıflamış olan İlluminati’nin sonu olacak.

Artık bizim, olan her çatışmayı durduramasak bile, tüm işimizin dünya üzerinde barışın tesis edilmesi olduğunu biliyor olmalısınız. Barış, büyük güçler dünyadaki tüm ülkelerin işine karışmayı bıraktıklarında gelecek. Çok uzun zamandır, ülkeleri sahip oldukları hammaddeleri satmaya zorlamak için her tür şartı zorla ve hile ile oluşturdular. Bu yüzden ülkelerin ürettiği zenginlikler, kendi milletlerini kalkındıracağına ülkelerin dışına çıkarıldı. Bu sorunların hepsi, insanların yaşam standartları yükseltilerek ve yeni teknolojiler sunularak düzeltilecek. Fakir ülkelerde, sağlık hizmetlerinin yokluğu ya da uygun tesislerin olmaması çok büyük bir problem. Biz, yepyeni teknolojiler vasıtası ile doğal yollardan tedavi yöntemleri kullanacağımızdan, ilaç kullanımı gereksiz hale gelecek. Hiçbir zorluk bize fazla gelmeyecek, değişim ise çok çabuk gözle görünür hale gelecek.

İnsanların daha şimdiden neler olacağı ile ilgili çok heyecanlı olduklarını biliyoruz ama sizden ricamız kendimizi tam anlamı ile ifşa edeceğimiz zamana kadar beklemeniz. Herkese çok çabuk ulaşıp sizden beklenenleri hızlıca anlamanızı sağlayacağız. Korkunuz olmasın, herkese yeterli zaman ve her tür sorunuz için bizimle bir araya gelme fırsatı verilecek. Bir süre sizlere sürekli olarak neler yapıldığı, nasıl gelişmeler kaydedildiği ile ilgili yayın yapılacak. Önümüzde çok heyecanlı bir zaman var ve gelecekte neler olacağı tam olarak anlaşıldığında dünyaya da hızla yayılacak. Çok az insan şimdiye dek tam bir özgürlük deneyimi yaşadı ama yükselişten önce özgürlük sizi tamamen saracak.

Gelecek çok parlak hatta Altın Çağ geliyor ve sadece bu bile sizi neyin beklediğinin bir işareti. Mükemmel bir yaşam ve istediğiniz her şeyi yaratabilme yeteneği sizin için yepyeni bir deneyim olacak ve o zaman daha yüksek bir bilinç ve anlayış seviyesine ulaşmış olacağınızdan bu güçlerinizi kötüye kullanmanız da engellenmiş olacak. Gördüğünüz üzere, ileriye doğru çok büyük bir sıçrama olmak üzere ve şu ankinden ne kadar farklı olacağınızı ne kadar söylesek azdır. Seçiminize göre çok daha uzun ve tam anlamı ile tadını çıkarabileceğiniz şekilde doyurucu bir yaşam sizin için çok yeni bir deneyim olacak. Hatta gerektiğinde, yaşamınızı tamamlamak için kelimenin tam anlamı ile beden değiştirebileceksiniz. Bunlar hep zaman içinde anlayacağınız şeyler ve unutmayın çok daha yüksek bir bilinç seviyesinde olmuş olacaksınız.

Dualite, size en büyük, en zor deneyimlerle başa çıkabilecek büyük bir güç verdi. O yüzden sevgililer, Yükseliş’e kadar kalan ayları sakince geçebileceğinize inanıyoruz. Ne beklemeniz gerektiği ile ilgili hazırlandınız ve ne zorluk yaşarsanız yaşayın sonunda arkasından huzur ve sükunet gelecek. Doğal olarak, müttefiklerimizle birlikte, geri çekilen ve sorun yaratmak için her çabalarında karşılarında bizi bulan karanlık güçlere karşı, şu anda yürüttüğümüz rolümüzü sürdürüyoruz. Rolümüz, aslında Galaktik Polislik gibi bir şey ama biz Evrensel Kurallara bağlıyız ve bir güç sergilememiz gerektiğinde kullandığımız yöntemler, kuvvete dayalı olmaktansa barışçıl yöntemler. Bize karşı olanlar bile bütünün bir parçası ve taşıdıkları Işık yüzünden saygı ile davranılıyorlar. Her ruh kurtuluşa varacak ve sonunda onları yeniden uyandıracak olan değişikleri getirecek olan da sevgidir.

Açık olan şu ki, çevrenizdeki insanlara bakarken bedenlerinin ötesini görebilmeniz gerek, şunu unutmayın ki her ruh Kaynak’tan çıkmadır. Hepiniz dualiteyi en aşırı halleri ile deneyimlediniz ve aklınızdan şu, çok yerinde sözleri çıkarmayın: “Allah Korusun, ya benim başıma gelseydi?”. Bu yüzden sizi insanları yargılamamanız ve her ruhun içindeki güzelliği ve sevgiyi görmeniz için teşvik ediyoruz. Her ne kadar sürerse sürsün, herkes sonunda yeniden aydınlanacak, üstelik sizin boyutunuzun dışında zamanın hiçbir önemi yok çünkü zaman diye bir şey aslında yok. Dünyada, dualitenin içindeyken “zamansızlık” nedir hayal bile edemiyorsunuz ama her şeyin An’da gerçekleştiğini belki bir nebze olsun anlayabilirsiniz. Bu yolculuğunuzu inanılmaz derecede ilginç hale getiren bir şey çünkü özellikle geçmişe meraklı olanlarınız için, istediğiniz gibi geçmişe geri gidebilir hatta daha da iyisi o zamanı bilfiil ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca bazı Zaman Yolcularınızın yaptığı üzere, gelecekteki farklı zaman çizgilerine yoluculuk yapabilirsiniz.

Yavaş yavaş gelecekteki yaşamınıza adapte oluyorsunuz ve evriminize devam etmek için sizi nereye yönlendirdiğini seçebiliyorsunuz. Gelişiminiz için en hayırlısının ne olacağı ile ilgili olarak ruhsal yardımcılarınız var, merak etmeyin. Hiçbir zaman yardımsız kalmadınız ve şu anda da sıkıntıya düştüğünüzde düşüncelerinizi onlara bırakın, sonuçları sizi çok şaşırtabilir. Yine de olayların nasıl sonuçlanacağını belirleyemezsiniz çünkü en hayrınıza olan olacaktır ve her zaman bunun ne olduğunu bilemeyebilirsiniz. Yükselişten sonra dualite içinde sizinle birlikte yol alan bu ruhları tanıma fırsatınız olacak. O zaman ihtiyaçlarınız da değişeceğinden hepsi yanınızda kalmayabilir çünkü gelecekteki yaşamınız gitmesini istediğiniz yönde çok daha belirgin olacaktır.

Ben Sirius’lu SaLuSa’yım ve zamanın hızlandığını bir kez daha belirtmek zorundayım, ışığa doğru yükseldiğinizin kesin bir kanıtı bu. Birçokları daha rahat ve çevrelerinde neler olduğundan çok fazla etkilenmedikleri bir duyguyu anlayabiliyor artık. Bu sakinlik hali daha da yayılacak ve şu ürkünç korku faktörü de bundan etkilenecek. Bu seviyeye gelenlere tebrikler ve hepinize sevgiler.

Teşekkürler SaLuSa.

Mike Quinsey.
Web sitesi: Tree of the Golden Light
Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder