4 Nisan 2012 Çarşamba

Mart 2012 Ekinoks Raporu

Celia Fenn

22 Mart: Güzelliği ve Uyumu Bulmak: İşte buradayız... Ekinoksun diğer tarafında. Evet, bizi Aralık portalına ve daha ötesine götürecek olan enerjinin yeni akışını kucaklarken, enerjilerde muazzam bir değişim oldu. Enerjiyi taşıyabilmiş olmamıza ve tüm kötümser durumların kötü kehanetlerinin gerçekleşmemesinden mutluyum. Dünya Koruyucuları olarak rolümüze olgunlaşmak ve dış dünyada da denge olarak tezahür eden kendi içimizde denge noktasını bulabilmek heyecan verici.

Başmelek Mikail Yılın ilk büyük hizalanmasına doğru ilerlediğimizi bana hatırlattı, 6 Haziran'daki Venüs Transiti. 2004'teki ilk Venüs Transiti son birkaç yılda deneyimlediğimiz ve bizi bu noktaya getirmiş olan geçişlerin ve değişimlerin çoğu için bir tetikleme noktasıydı. Aralık'taki kaderimizle buluşmamıza doğru ilerlerken, bu ikinci Venüs Transitinin de daha fazla geçişler için tetikleme noktası olmasını bekleyebiliriz. Venüs bizleri Sevgi ve Güzelliğin ve İlahi Dişilin titreşimine bağlayan Güneş Sistemi gövdesidir. Bu zamanda, bu enerjiler Dünyada yükseliyor ve bizler Yaşamlarımızda Sevgi ve Güzelliği ifade etmeye çekiliyoruz. Bu yükselen frekanslar ile frekansı uyumlu olmayan her şey bu zamanda stres altına girecek.

Son günlerde kendi güzellik ve denge duygunuzla uyumlu olmayan şeylere sinirlenme ve neredeyse öfkelenme duygusunu fark etmiş olabilirsiniz. Bu uyumsuz enerjiler her zaman oradaydı, ama Venüs enerjisinin uyumlu frekansları Yerküre alanına girerken ve elbette Jüpiter tarafından yükseltilirken ve bilincimize genişlerken, bunları daha fazla fark edeceksiniz. Bizler Güneş Sistemi enerjilerine daha yakın bağlanırken, yüksek çakralara ve Yüksek Bilince yeniden bağlanırken, Yıldız/Güneş sistemimiz Solaris'teki enerji akışlarının daha fazla farkında olacağımız da doğrudur. Tam şu anda UYUM ve GÜZELLİK akışında kucaklanıyoruz ve bu frekansta olmayan her şey çok aşikar hale geliyor. Uyumun artmasının size daha uyumsuz hissettirmesinin bir çelişki gibi görünmesinin nedeni budur, ama bu sadece yaşamınızda "uyum içinde" olmayan şeyleri daha açıkça görmenin sonucudur.

Özellikle Baharın başladığı Kuzey yarıküredekiler için iyi haber şu ki, bu Sevgi ve Güzellik titreşimi yıl ilerlerken ve özellikle Haziranda ve Venüs transiti zamanında çok daha fazla hissedilecek.

Eğer geçişleri denge ve neşe duygusuyla yapacak isek, güzellik ve Uyumun frekansına ve enerjisine bağlanmak bu yıl gerekli olacaktır. Bunu bulmanın en iyi yeri elbette doğadır. Kendi içimizdeki ve dünyamızdaki İlahi Dişilin bu frekansına yeniden bağlanırken, onun önceden orda, doğada olduğunu çok daha fazla kavrayacağız, Doğadaki kalıplara ve armonilere bağlanırken, ayrıca İlahi Yaratıcı Zekaya ve tüm yaradılışta tezahür eden İlahi Sevginin frekanslarına bağlanıyoruz.

Yunus Melekler ve Üstatlar da bu frekanslara yeniden bağlanmamıza yardımcı olmak için tam şu anda bizlerle birlikte çalışıyorlar ve bu frekansları müzik ve ses vasıtasıyla insanların yaşamlarına getirmeye yardımcı olacak bir projede çalışıyorum. Projenin ismi "Yeni Dünya Yükseliyor: Yunus Rüyası" ve çok yakında müziği ve enerjileri takdim etmekten mutlu olacağım. Bu arada, Yeni Dünyanın İlahi Dişil ve Kutsal Enerjisinin frekansını getiren güzel bir müzik aşağıda:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SYolzWpE1Z4

19 Mart: 2012'nin ilk Ekinoksuna yaklaşırken, Dünya Gezegenindeki enerjiler çok aktif ve yoğun ve biraz da istikrarsız hale geliyor. Birçok insan bunu fark etti, özellikle Gezegensel ve Kişisel Işık Beden Alanlarımıza Evrim için yeni Işık Kodları ve yeni bilgi getiren bir seri Güneş Patlamasının ardından. Ama, bu zamanda, sadece Güneş Patlaması aktivitesinden daha fazla şeyler olup bitiyor. Dünya kendisini 2012 hizalanmalarına ve geçişlerine hazırlıyor, bizler harekete geçiriliyoruz.

Öncelikle, Güneş Patlaması aktivitesi Bilincin 8 nci ve 9 ncu Boyutlarında demirlenmeye başlayan yeni Işık Kodlarını getirdi ve Dünya Koruyucu Konseyinin yapılandırılmasını başlatıyor. Bu bilgi Bedendeki Epifiz Bezi tarafından ve sonra Hipofiz Bezi tarafından alınıyor. Bu bezlerin her ikisi de tam şu anda "hiper" modda. Bu, yeni bilgilerin kapsamlı yeniden modelleme ve yeniden yükleme gerektirdiği bir bilgisayardaki büyük "yükleme" veya "güncelleme" ile karşılaştırılabilir. Hücrelerimiz yeni talimatlar alıyor ve nöral ağımız yeni kalıplar alıyor. Yeniden başlatmak için biraz "arızalı süreye" ihtiyacımız var. Kişisel olarak ben sadece sürece izin vererek hafta sonlarımı yatakta geçiriyorum. Bu sürecin en olası semptomları baş dönmesi, Epifiz maksimuma aktive olurken Epifiz aktivasyonu nedeniyle uyuyamama ve ruh hali salınımları ve depresyon, bu Hipofiz bezi vasıtasıyla duygulardaki ve hormonal sistemdeki baskıyla ilişkilidir.

Bu enerji bilinçli olsun ya da olmasın Gezegendeki herkes tarafından bir şekilde hissediliyor. Ve sanki yeterli değilmiş gibi, tam şu anda gerçekleşen başka bir işlem var. Başmelek Mikail tam şimdi Dünyanın "temel frekansını" yükselttiği bilgisini veriyor, bu, holografik seviyede frekans hızının yükseldiği ve her şeyin hızlandığı anlamına geliyor. Bu, Dünyanın yılın sonundaki 2012 Portalından geçişini kolaylaştırmak içindir. Bunu Dünyanın iğne deliğinden geçmek için hazırlanması gibi hayal edebilirsiniz, hedef doğru olmalı ve hız doğru olmalı ki hepimiz oradan geçelim.

Fiziksel seviyede bunun anlamı alt çakraların hepsinin - Kök, Sakral ve Solar Pleksus - dönüşlerini hızlandırmasıdır. Bu da o çakralarda hala gizlenen eski "ıvır zıvırların" fırlatıp atıldığı ve bu çakralarda basınç olduğu anlamına geliyor. Bedeniniz artan frekansa alışırken, bedeninizde ağrı ve stres hissedebilirsiniz. Elbette bunun iyi olan kısmı, eski ıvır zıvırlar döngüden fırlatılıp atılırken aynı zamanda fiziksel planda Yeni Dünyanın tezahürünü destekleyen o yüksek frekanslardır. Eskinin çökmesinin daha fazlasını ve "yeni"nin tezahür etmeye başlamasının daha fazlasını bekleyebiliriz.

Benim gibi biraz kendinizin döngünün dışına atıldığınızı hissedebilirsiniz, ama orada tutunun, bu sadece değişim, geçiş ve hızlanma zamanıdır, açık yolda giderken vitesi değiştirmeniz gibi!

Ayrıca bu değişime yardımcı olanların güzel çocuklarımız olduğunu söylemek istiyorum... son on yılda doğan ve bu hızlanma için "donanım sahibi olan" birçok güzel Kristal Yıldız Çocukları var. Gerçekte, bunun onlar yönetiyorlar ve çok fazla çocuğun tam şimdi fiziksel olarak zor zaman geçirmesinin nedeni budur.

Ve bir başka nokta şu ki, bizler bu hızlanmayı kabul ederken ve kendi içimizde bunu dengeye getirmeyi ararken, bu enerjiyi salıvermek için gezegenin bir "felaket" deneyimlememesine yardımcı oluyoruz. Geçen sene bu zamanlarda Japonya ve tsunamiyi hatırlayın. Bu yıl, Dünyanın dengede kalabilmesi için Elementaller ve Dragonlar ile birlikte bu enerjiyi dengelemek için çalışabilmeyi umalım.

Bunu okuyan herkes sonraki günlerde dişinizi sıkın ve dengede kalın. Gereksinim duyduğunuzda dinlenin, fiziksel varlığınız ile ilgilenin ve bunun birkaç gün içinde geçeceğini bilin! Dünya Koruyucuları olarak enerjiyi taşımak ve Yükseliş Yolculuğunda güzel Gezegenimize yardım etmek bizim ayrıcalığımızdır.

www.starchildglobal.com

(Çeviri: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder