3 Nisan 2012 Salı

Yükseliş Semptomları

BAŞMELEK MİKAİL'den MESAJ
RONNA HERMAN Kanalıyla Aktarılmıştır
31 Mart 2012

YÜKSELİŞ HAKKINDA İYİ HABERLER

Sevgili üstatlar, tüm geçmiş yaşamlarınızdan gelen en derin korkularınız ve şüpheleriniz bilinçaltı zihninizde, ayrıca fiziksel bedende hafıza hücrelerinde saklandı. Bunların saf Işık maddesine geri dönüşmesine izin vermenizin zamanı, çünkü bunlar en yüksek hayrınıza hizmet etmiyor.

Dünyasal planda güzellik, bolluk, huzur, sevgi ve neşe yaratma hakkını kazanmış olan bir üstat olduğunuza inanmaya başlamalısınız; en yüksek niyetinizin her zaman çok çeşitli şekillerde madde alemlerini deneyimlemek ve sonra süreç boyunca elde etmiş olduğunuz engin bilgeliği Yolda arkanızda olanlar ile paylaşabilmeniz için, insan doğanızı Spiritüel doğanız ile bütünleştirmek olduğuna inanmalısınız.

Deneyimlemekte olduğunuz stresli semptomların bazıları şu anda ortasında olduğunuz hızlandırılmış dönüşümün sonucudur ve kısmen süratle çok boyutlu Varlıklar olduğunuz gerçeğinden dolayıdır. Birçok boyut arasında geri ve ileri hızla geçiş yaptığınızın farkında olun. Üst Ruhunuz - Yüksek Benliğiniz fiziksel bedeninize daha fazla dikkat etmeniz için sizi dürtüklemekte ve deneyimlemekte olduğunuz semptomlardan öğrenilecek önemli dersler var. Beden Elementalinizi (derin bilinçdışı zihninizi) dinlemeye ve hem içerde hem de dışarda dengeye ulaşmak için neler yapmaya gereksiniminiz olduğu ile ilgili içsel rehberliğinizi izlemeye başlamanız çok önemlidir. Kişisel Işık Piramidinize gidin ve kristal masanın üzerine yatın. "Senin iraden olsun" derken, en yüksek hayrınız için zihinsel/duygusal ve fiziksel bedenlerinizin hizaya getirilmesini isteyin. Orada size ve iradenizin Yaratıcı İrade ile uyumlanmasına katılacağız, dönüşüm sürecinde ilerleyebilmeniz için bütünlüğe dönmenize yardımcı olmamıza bize izin verin.

Etrafınızda Dönüşümün Mor Alevinin alev alev yandığını görün, iyileştiriyor, dengeliyor ve mükemmelleştiriyor ve bütünlüğe geri dönmenize yardımcı oluyor. Sonsuzluk Nefesini uygularken Mor Alevin ve Tanrı - bilincinin Adamantine Parçacıklarının bedeninize aktığını görün. Gevşemiş ve merkezlenmiş kalmanız önemlidir, çünkü gerildiğiniz veya stres içinde olduğunuz zaman bu, deneyimlediğiniz uyumsuz semptomları şiddetlendirir. Ayrıca topraklanmış kalmanız için doğada zaman geçirmeniz ve Yerküre ile bağlantı kurmanız çok önemlidir. Havanın temiz olduğu ve kirlenmediği bir bölgeye gidebilirseniz, kırlarda çıplak ayakla yürüyün veya ellerinizi birkaç dakika büyük bir ağaca koyun.

Sevgililer, hepiniz için bunların sıkıntı verici zamanlar olduğunu biliyoruz, ama cesur yürek ve gözüpek bir Ruh olmanızı istiyoruz. Hepinizin oynayacağı bütünsel bir rol var, çünkü sizler şu anda Dünyada yürüyen aydınlanmış Varlıkların öncüleri arasındasınız. Hepiniz bu son birkaç yılda şaşırtıcı ilerleme yaptınız ve gelecek vaatler ile parlak. Hatırlayın, birlikte yaratıcı yetenekleriniz günden güne artıyor, bu nedenle Kutsal Kalbinizde merkezlenmiş kalmanız ve Işığa odaklanmanız çok önemlidir. Cesaretinizi ve azminizi onurlandırıyoruz. Size rehberlik yapmak, ilham vermek ve korumak için, ama en çok da sizi sevmek için her zaman yanınızdayız.

BEN BAŞMELEK MİKAİL'im.

(Çeviri: Saffet Güler)

www.ronnastar.com

1 yorum: