3 Nisan 2012 Salı

Yükseliş Yolunda Neredesiniz?

Başmelek Mikail
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır, LM-04-2012

Sevgili üstatlar, gerçek kimliğiniz olan ÇEKİRDEK ÖZÜNÜZÜN sahipliğini kabullenmenin ve talep etmenin zamanı. Sizler yalnızca Dünya gezegeninde oturan erkek veya kadın insan Varlığı değilsiniz. Sizler yalnızca Yüksek Benliğinizin bu Evrende her yere dağılmış birçok fasedi olan fiziksel bir beden içindeki bir Ruh değilsiniz. Sizler büyük şöhreti olan ataların kraliyet soyundansınız. Sizler Çoklu evrenlerin çok uzaklarından gelen Yıldız Tohumu, Yol Göstericilersiniz, hızla sonuçlanmaya yaklaşan özel bir misyon ile gönderildiniz. Kim olduğunuzu biliyorsunuz, çünkü bundan geçmişte sıkça söz ettik. İnsanlığın geri kalanından "daha iyi veya daha fazla " olduğunuz fikrini edinmenizi istemiyoruz; ancak, mesajlarımızı okuyanlarınız ve öğretilerimizi uygulayanlarınız şimdi öne adım atmaya ve yolda arkanızda olanlar ile bilgeliğinizi paylaşmaya hazırsınız. Resmi öğretmenler olmak ve dersler düzenlemek zorunda değilsiniz, bunu yapma arzusuna sahip iseniz bu harika ve yapmaya değer olsa da.

Dünya gezegeninde ilk bedenlendiğinden bu yana insan türlerinin deneyimlemiş olduğu bilincin farklı seviyeleri şunlardır: hayvan/insan doğası; insan/insan doğası; insan/Spiritüel doğa ve Spiritüel/insan doğa. Bu zamanda sadece insan/Spiritüel ve Spiritüel/insan doğasına odaklanacağız.

SPİRİTÜEL/İNSAN DOĞANIZI GELİŞTİRMEK:

Öncelikle İlahi Işığın dönüştürücüsü ve Taşıyıcısı olarak sizler insan olarak mümkün olduğu kadar çok Yaratıcı Işığı kendinize manyetize etmeli ve Kutsal Kalp merkezinizden yaymalısınız.
İkinci olarak, herhangi bir ortamda ve durumda Kendinin - üstadının nasıl işlev yaptığının canlı bir örneği olmak için çabalamalısınız. Gerçeğinizi, size ifşa edildiği şekilde yaşamalısınız.
Üçüncüsü, uygun olduğu zaman bilgeliğinizi başkalarıyla paylaşmalısınız ve ayrıca ne zaman sessiz kalacağınızı bilmelisiniz.

Daha fazla sayıda cesur Ruh, daha önce asla mümkün olduğuna inanılmayan şekillerde yaratıcı armağanlarını kullanmayı öğrenirken, yüksek dördüncü/alt beşinci boyut enerjisinin akımları ile kolayca akan Kendinin - üstatlığının yolunda iyi gidiyor. Siz, Işık Lejyonları binlerce yıldır insanlığı sınırlanmış, kısıtlanmış realitede tutan eski engelleri ve yapıları yıkıyorsunuz. Şimdi sizler neyin uyum içinde olduğu veya neyin uyum dışında olduğu ile ilgili interaktif yanıt, ışıldayan bilgelik ve farkındalığın enerji dalgalarını geçerken, kendinizi ve etrafınızdakileri daha iyi anlıyorsunuz. Birçoğunuz şimdi, yansıtmanız daha sevgi dolu ve nazik bir görüntüye yumuşarken, ayna olma işlemiyle size sunulan şeylere şaşıyorsunuz.

DÜNYA PİRAMİDİ ve DÜNYA HİZMET PİRAMİDİ arasındaki fark ile ilgili bazı karışıklıklar oldu.

Dünya Piramidi Dünyadaki her Ruh için kullanılabilirdir. Başkası için koşulsuz olarak fedakar sevgi hisseden herkesin Dünya Piramidi içinde daimi bir Eterik Kopyası vardır. Dünya Piramidi tüm insanlık için yaratılmıştır, Anne/Baba Tanrımız, büyük Işık Varlıkları ve melek güçleri ile konuşmak için Dünya Piramidine gitmek isteyen herkes, oraya gidebilir. Burası Anne/Baba Tanrıya, Mutlak Yaratıcıya ve cennet alemlerinin görkemli güçlerine minnettarlığı ifade etmek ve saygı göstermek için bir yerdir. En yüksek formda kutsal bir yerdir ve Birliğin vecdini deneyimlemeyi ve spiritüel bolluklarını ve Kutsal Sevgiyi paylaşmayı dileyen herkese orada bir yer sağlanır. Buraya Göklerdeki Katedral diyebilirsiniz, çünkü gelecekte dünya dinleri Anne/Baba Tanrımız tarafından talimat verilen ileri bilgelik öğretilerini kabul etmeye başlarken, burası birçok ibadet evinin yerini alacak. Ancak, Dünya Hizmetkarları saflarında aktif bir üye olmak ve DÜNYA HİZMET PİRAMİDİNE giriş elde etmek için, dördüncü boyutun yüksek planlarının dengeli frekanslarını sağlam şekilde bütünleştirmek zorundasınız. Ayrıca çeşitli beşinci boyut enerjilerinden oluşan daha da yüksek frekans formülünü bütünleştirme sürecine de başlamalısınız. Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarının akışına erişim kazanmak için Kutsal Kalpte merkezlenmelisiniz. RUHSAL ŞARKINIZ yukarıda sözü edilen frekanslara uyumlandığı zaman, Beşinci Boyutun en yüksek planlarında konumlanmış olan Dünya Hizmet Piramidine otomatik olarak giriş elde edersiniz. Dünya Hizmetkarları ayrıca Ruhsal Hiyerarşi ve insanlık arasındaki aracılardır.

Bir Dünya Hizmetkarı olarak, her insanın kendi özel yükseliş yolunda olduğunu ve yolculuğunu kendi zamanında ve kendi şekliyle yaptığını her zaman hatırlamalısınız. Gölge toprakların çalkantılı vadilerinden geçenlere her zaman empati duymalısınız; ama, alt realitelerin yanılsama dünyasında süre giden dramalara karışmamalısınız. Kutsal Kalbinizde merkezlenmiş kalabilmek için, etrafınızda olup biten her şeyi daha yüksek bakış noktasından görmeniz çok önemlidir, çünkü bu sizin güç noktanızdır. Bu bilgileri Işığınızı ve bilgeliğinizi paylaşmayı dileyenler ile paylaşabilmeniz için temel öğretiler ile ilgili hafızanızı tazeleyeceğiz.

İNSAN/SPİRİTÜEL DOĞANIZI GELİŞTİRMEK:

Eşsizliğinizi ve bu yaşamda deneyimlemeyi seçtiğiniz bedensel formunuzun özel tasarımını ve yapısını, zihinsel ve duygusal doğanızı onurlandırmalısınız. Tüm temel koşullar ile birlikte cinsiyetiniz, ırkınız, kültürünüz ve aile soyağacınızın hepsi, zorluklarınız ile yüzleşmek, yeteneklerinizi geliştirmek ve Kendinin - üstatlığına sahip çıkabilmeniz için uyumlu bir Varoluş haline geri dönmek için en iyi fırsatı size vermek için programlandı.

Üçüncü boyut ve dördüncü boyutun alt realitesinde yaşayan insanlar görünmeyen enerjilerin vorteksinde var olur; ancak, bu güçlü, daha düşük frekans kalıpları soluduğunuz hava kadar gerçektir. Kızgınlığı veya öfkeli düşünceleri şiddetli, zorlayıcı, yüksek tonda seslendirmek düşük astral plan maddesini, girdap gibi dönen bozulmuş, kaotik enerji kütlesini çeker. Negatif, çarpıtılmış, kaotik enerji girdabı yerine, sevgi dolu, güçlendirici ve yararlı düşünce formlarının dengeli güç alanında var olabilmeniz için, düşünce kalıplarınızı izlemeniz ve kontrol etmeniz çok önemlidir.

Önce yükseliş sürecinin arınma aşaması gelir. Bu bir rüyadan farkındalığın bilinçli haline uyanmaya benzer. Her şeyi farklı şekilde görmeye başlarsınız ve İlahi hoşnutsuzluk ve bazı tohum düşünceler zihninize süzülmeye başlar. Zamanla, güçlü bir enerji kaynağı sizden akmaya başlar, yaşamınızın bir çok alanlarını geliştirme arzusu ve yeni fikirler getirir. Ayrıca, kalbiniz yeni hislerle, her gün etkileşim kurduğunuz insanlara daha fazla şefkat ve hassaslık ile çarpmaya başlar. Tanımlayamadığınız bir şeylerin özlemini hissetmeye de başlarsınız.

Bilincin genişlemesi sürecinin başlangıcında, dar odaklı hayatınız dramatik şekilde değişir. Ruhsal Benliğiniz giderek hayatınızın yöneticisi ve gözeticisi olur; ancak, ego arzu bedeni çok uzun zamandır zihinsel ve duygusal doğanızda taşımış olduğu hakimiyeti kolayca bırakmaz. Bilinçli farkındalıkta ilerlerken, dua aktif ve pasif meditasyona evrimleşir. Onaylamalar ve mantralar Baba/Anne Tanrımız ve Işık Varlıkları ile konuşma yollarıdır. Meditasyon veya Kutsal sessizlik yanıt beklemektir. Zamanla, egonun arzularının yerini giderek Ruh odaklı zihinsel özlemler alır. Ruhunuzun emirlerini izlemeli ve Yüksek Benliğinizin fısıltılarına ve dürtüklemelerine uyumlanmalısınız.

Alt astral planların gölge topraklarından geçmeli ve yaratmış olduğunuz tüm negatif yanılsamalar ile yüzleşmelisiniz: korku, suçluluk, utanç, değersizlik, terk edilme ve kaderci çaresizlik duygusu. Kafanızdaki bu negatif düşünce formları ile yüzleşirseniz, giderek korkulacak hiç bir şey olmadığı güvenini kazanırsınız. Benliğin ikili farkındalığını yaşamaya başlarsınız, bu sayede dördüncü boyutun yüksek astral planlarına ve beşinci boyutun alt zihinsel planlarına erişirsiniz. "İnsan Benliğinizin birçok fasedi ile uyumlu birliği" elde etme sürecine ilerleyebilmeniz için, duygusal ve zihinsel doğanızı yavaşça armonize eder ve bütünleştirirsiniz. Bu gerçekleştirildiği zaman, Yüksek Benliğinizin çoklu fasetleri ile bütünleşme sürecine hazır olursunuz.

Çağrıya yanıt vermeye devam ederseniz, yaşamın anlamını anlama ve yüksek amacınızın sınırlı, sıradan varoluş dünyasının ötesinde olduğunu anlama arzusunu geliştirirsiniz. Aniden, aktivitelerin ve daha önce etkileşim kurduğunuz insanların artık geçmişte olduğu gibi bir tatmin ve keyif duygusu getirmediği görülür. İlahi hoşnutsuzluk zihninizde daha kuvvetli şekilde büyümeye başlar ve ayrıca duygusal doğanızda daha önemli hale gelir. Size neler olduğunu anlama ihtiyacıyla birlikte spiritüel bilgi arzunuz daha güçlü olur. Bu sanki gözlerinizden at gözlüğünün çıkarılmasına ve yabancı topraklarda bir uzaylı olmanıza benzer. Belki güveneceğiniz hiç kimse yoktur izole olmuş ve yalnız hissetmeye başlarsınız.

İletişim hatlarını açana ve Ruhsal benliğinizin bilgeliğine erişim kazanana kadar, solar pleksusunuz fiziksel planda enerji yayma merkeziniz olarak işlev yapar. O ayrıca fiziksel duygusal merkezinizin bir parçasıdır. Ruhsal Benliğiniz yaşamınızda Işıklandırıcı etki olurken, giderek Kutsal Kalp ve Kutsal Zihin merkezlerinize erişim kazanırsınız. Sonuç olarak, solar pleksusunuz giderek "SOLAR GÜÇ MERKEZİ" adını verdiğimiz şeye bütünleşir, solar güç merkezi solar pleksus, kalp, timüs ve boğazı kapsar. Bundan sonra, Kutsal Kalbiniz Güç Merkeziniz olur, çünkü Kutsal Kalp merkezinizden, fiziksel formunuzdan akan ve sonra dışarı dünyaya akan Adamantine parçacıklarının sürekli akışına sahip olursunuz. Ayrıca Kutsal Kalbin içsel Kutsal mekanında avuntu, kuvvet ve şefkat bulursunuz.

Kendinizi ve kişisel dünyanızı daha iyi bir şeylere etkili şekilde değiştirmek için sağlam bir temel yaratmalısınız. Evrensel yasaların ve kozmosun işleyişinin anlayışını kazanmak için yüksek zihinsel bedeninizin bilgeliğine erişmek için çaba göstermelisiniz. Eski, sınırlayıcı, güçsüzleştirici inançların yerini Kendinin - üstatlığının aydınlanmış kavramlarının alması için, eski, sınırlayıcı, güçsüzleştirici inançları salıverme sürecini başarılı şekilde tamamlayacaksanız, bu, yükseliş Yolunda bir inisiye olma sürecinde çok önemli bir adımdır. Bu yeni, daha saf inançları ve alışkanlıkları bütünleştirirken, bunlar hayatın yeni felsefesine, şefkatli bir Kendinin - üstadının felsefesine genişler. O zaman yeni kazandığınız bilgeliği etrafınızdakiler ile paylaşmaya hazır olursunuz. Özünde, içe - odaklı, kozmik üniversiteye devam ediyor olursunuz, bu sayede aydınlanmanın ve güçlenmenin sonraki yüksek seviyesine ilerlemenize izin verilmeden önce, bilincin her seviyesini önce anlamalı, bütünleştirmeli ve mükemmelleştirmelisiniz.

İçsel ve dışsal realitenizde yapmayı dilediğiniz değişikliklere öncelik tanımak tavsiye edilir. Bir defada birçok radikal değişiklik yapmaya çabalamak çok fazla kaos ve rahatsızlık yaratır. Birçok insanın ilerleyememesinin ve ne kadar acı verici ve hoşnutsuz olabilirse olsun eski "Olma şekillerine" geri dönmelerinin nedeni budur. Bu yaşama kendinizle birlikte getirdiğiniz veya yıllar boyunca kendi gerçeğiniz olarak kabullendiğiniz temel içgüdüleri ve alışkanlıkları tanımlamak önemlidir. Çarpıtılmış inançların ve negatif titreşim kalıplarının duvarları tarafından yaratılmış olan SINIRLAMA LABİRENTİnde yürümelisiniz. Nefret ve korku en düşük enerji frekansıdır. Enerjinizi gölge topraklardan çekin ve zihninizi ve tüm Varlığınızı Işığa odaklayın. Kontrol etme ve ele geçirme arzusu ile nefret, açgözlülük, yargılama ve kendine hizmetin titreşimleri olmadan, karanlık büyüyemez veya var olmaya devam edemez.

Üstat İsa tarafından öğretilen "tekrar doğmak" meseli veya kavramı gerçekte Dünyadaki her insanın, İlahi Doğuştan hakkı olan spiritüel/insan Varlığı olarak, Tanrının verdiği statüye sahip çıkmak için bilinçli çabayla cehalet ve sınırlama perdesini kaldırma sürecinden geçmesi gerektiği anlamına gelir.

Sevgi ve şefkat insanlığın Işık ve gölge spektrumunda en yüksek frekanslardır. Kutsal Zihinden kaynaklanan ve Kutsal Kalbe süzülen ilham edilmiş, Kutsal düşünce formları varoluşun maddi dünyasında en güçlü, yaratıcı enerjidir. Kutsal Kalpteki Alev, En Yüce Yaratıcının tezahürlerinden biridir, Adamantine Parçacıkları adı verilen Beyaz Ateş Özü. Ateş Elementi sürekli olarak kendisini kopyalar ve dua, yakarma vasıtasıyla en sonunda insanlığın çarpık yaratımlarını dönüştürür. Ateş Elementi beş elementin en üstün kuvvetidir: ateş, hava, toprak, su ve spiritüel eter.

Siz, ileri Işık Taşıyıcıları şimdi beşinci boyutun alt plan frekanslarına spirallenmeye hazırlanırken, yüksek dördüncü boyutun uyumlu frekanslarına gittikçe ilerleyen Dünyanın eterik bedeninin sürekli artan titreşim kalıplarında rahat bir şekilde yerleşiyorsunuz. Ancak, bildiğiniz gibi, zaman hızlanıyor ve sevgili gezegeniniz yükseliş yolunda çok daha hızlı ilerliyor. Bunu yaparken, realiteniz çok daha dramatik şekilde değişmeye başlayacak. Bir süre sonra, gerçeğiniz, yeni işlev yapma ve Olma şekliniz, yeni kimliğiniz olarak düşündüğünüz şeylerin çoğu güncellenecek, uyarlanacak veya arkada bırakılacak. Yeni bir holografik resim ortaya çıkıyor ve belirsizliğinizde bu yeni şemada nereye uyduğunuzu ve şimdi ne yapmanız gerektiğini merak ediyorsunuz. Eldeki işe odaklanmış kalmanızı, Kutsal kalbinizde merkezlenmiş kalmanızı ve Yol üzerinde arkanızdakiler için Yolu Işıklandırmanızı istiyoruz. Olmakta olan birçok harikulade mucize var, sevgililer. Gerçeğinizde ve bütünlüğünüzde güçlü kalın, yolu sizin için Işıklandıracağız. Çok derinden seviliyorsunuz;

Ben Başmelek Mikail'im ve size bu gerçekleri getiriyorum.

(Çeviri: Saffet Güler)
www.ronnastar.com

1 yorum:

  1. dün gece 3 bölümlük bir yazı yazmıştım,BM MİKAİL yakında bir mesaj yayınlayacaktır demiştim,bugünde 2 tane birden mesaj gelmiş,çok sevindim,teşekkürler.

    YanıtlaSil