5 Haziran 2012 Salı

Bugün ve Yarın İçin Çalışma...


4 Haziran saat 14:13'e niyet ederek hala  - evet hala - günlük yaşamda karşılaştığınız, sevgi olmayan tüm seçimlerinizi (öfke, kızgınlık, sabırsızlık, inat, inanmama, endişe, korku, şüphe, tereddüt, erteleme...) yazıp yakabilirsiniz.

Bunu sadece kendinizde değil, etrafınızda gördüğünüz tüm sevgi olmayan seçimler için de yapın. Bunu yaparak artık karanlık bilincini de bırakıyoruz çünkü. Tabii her an ışığı seçmek bize düşüyor. Her an! "Zor" demeyin, "kolay" deyin, "bu bir seçim" deyin; çünkü gerçek bu ve hepimiz aslında buraya bu zamanda ışığı seçmeye geldik. Artık yaşam derslerimizi öğrenme zamanı. "Yeter!!" diyorsanız, affedin, sevgi yollayın, güzeli konuşun ve düşünün ve olsun.

Yarın için ise çok farklı bir çalışma öneriyor rehberim bize. Bu çalışma için en etkili saate niyet edin (yukarısı bunu biliyor) dilediğiniz saate, 6 Haziran günü, rahat bir şekilde oturun ve gözlerinizi kapatıp birkaç derin nefes alın. Yukarıdan 3. Göz çakranıza dalgalar halinde açık mavi "huzur, barış ve anlayış" aktığını hayal edin, hissedin veya bu enerjiyi almaya niyet edin. Bu enerjinin 3. Göz çakranızdan (iki gözün ortasında, alında) içinize aktığını, yüreğinizi ve sizi doldurduğunu hissedin (veya buna niyet ederek nefes alın). Bir sure sonra, kalp çakranıza huzur, sevinç veya sadece "güzel bir his" dolacaktır. Bu hissi bir sure tutun ve artık dünyanın, herkesin ve sizin bilincinize ışığın; huzur, barış ve anlayışın yayıldığını bilin ya da hissedin. Çünkü o anda anlasanız da, anlamasanız da olan tam bu. Işık olsun ve oldu!

Beki İrakla Erikli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder