4 Haziran 2012 Pazartesi

Çağların Gizli Sırrı

Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır

Sevgili üstatlar, her Ruh aydınlanmaya ve kendi İlahi Benliği ile yeniden bütünleşmeye götüren özel olarak tasarlanmış yolu, kendi özel kaderini izlemelidir. Öğrendiğiniz ve mükemmelleştirdiğiniz dersler bütüne katkınız olacak. Görünürdeki bu acı verici deneyimler, büyük tasarımın size özel parçasını gerçekleştirmek için gereksinim duyduğunuz bilgelik mücevherleridir. Kendinizi ve ilerleyişinizi başka insanlarınki ile yargılamayın. Başkalarının ustalaştığı ve tezahür ettirdiği yeteneklere ve armağanlara huşu ve kıskançlık ile bakmayın, çünkü sizin içinizde keşfedilmeyi bekleyen hazineler var.

Yüz binlerce yıldır insanlardan saklanmış bir hakikati, var oluşun üçüncü/dördüncü boyut dünyasının yanılsamalı realitesinde gizlenmekte olan bir sırrı keşfetmenin ortasındasınız: Gerçek sevginin doğası, onun ne olduğu ve ne olmadığı ile ilgili hakikat. Sevgi sadece, bütünlük duygusu hissetmek için fiziksel duyguların duyumsanması, bir başkasına sahip olma yoğun arzusu değildir. Gerçek sevgi o anda "büyük ödül" olduğu görünen şeyi ele geçirme veya elde etme heyecanı değildir, aslında bu çoğu zaman büyük bir yük olmak ile sonuçlanır. Dışsal bir odak, sizin dışınızda olan sevgi her zaman incinebilirlik duygusu getirir, çünkü ego - arzu bedeni sürekli olarak başkalarından veya bir şeylerden onaylanma arar. Sevgi ne Kendini feda etme ne de mağdur olmaktır, kendini feda etme ve mağdur olmada kendinizin çoğunu verirsiniz, artık kendi kimliğinize sahip olmazsınız. Sevgi etrafınızdakilere size saygısızlık yapma ve suistimal etme fırsatı vermek değildir, onlar sizin kendi değersizlik yansıtmalarınızı kuvvetlendirirler. Sınırlar koymaya ve kendiniz ve başkaları için sevgi, kabullenme ve değerli olma berrak mesajları göndermeye istekli değilseniz, başka birinin size saygı ve sevgiyle davranmasını nasıl bekleyebilirsiniz?

Kalp/Ruh sevgisinin yüksek frekanslarını alabilecek ve yayabilecek iseniz, kalbinizin ve duygularınızın etrafına yerleştirdiğiniz eterik bariyerleri veya filtreleri uzaklaştırmalısınız. Sevdiklerinizi kaybetme ile ilgili korkunuzla yüzleşmeli ve geçmişin hayal kırıklıklarını ve ihanetlerini salıvermelisiniz, bunlar çoğu zaman yakınlık korkusu veya başkasına söz verme korkusu olarak tezahür eder. Kendinize inanmayı ve güvenmeyi öğrendikçe, başkalarına güven geliştirirsiniz ve diğerleri size inanır ve güvenir, çünkü güven güvene yol açar.

Fedakarlık yapmanın, işkencenin ve ıstırabın sınırlayıcı, felç edici düşünce formları ve fiziksel bedeninizin güzelliğinin ve mükemmelliğinin yadsınması sona ermelidir. Gerçeğiniz olarak kabullendiğiniz veya bir çok geçmiş yaşamda başkalarının size yüklemesine izin verdiğiniz yıkıcı düşünce kalıplarının hepsini yeniden değerlendirme, salıverme veya dönüştürme zamanıdır. Bir an duraklayın ve şu sorulara doğru şekilde yanıt verin: kim olduğunuzu fiziksel bir Varlık olarak mı tanımlıyorsunuz ve sürekli kendini yargılamayla, öncelikle kusurlarınıza mı odaklanıyorsunuz? En sonunda başarısızlığı garanti eden ve çarpıtılmış bakış açınızın onaylanmasını temin eden sürekli devam eden içsel bir savaş yaşarken, alışkanlıkla kendinizi başkalarıyla karşılaştırıyor musunuz? İnsanların büyük çoğunluğu kendisiyle sevgi/nefret ilişkisine sahiptir, bu onları sürekli hayal kırıklığı içinde ve kendilerinin oluşturduğu sefalete gömülü tutar.

Ruhsal Aydınlanma Yolunun hem içsel hem de dışsal realitelerinizde dramatik çalkantılar yarattığının farkında olmalısınız. Dengesiz ve meydan okuyucu ilişkileri uyumlu hale geri getirmeye çabalarken, günlük yaşamınızdaki uyumsuz dramaların üzerine yükselmek için gayret etmelisiniz. Bu zaman ve sabır gerektirir; ancak, Kutsal Zihninize uyumlanmışken Kutsal Kalp merkezinizden işlev yapmayı öğrendiğiniz zaman, düşünce ve eylemlerde saflıkla birlikte yürekten bir hassaslık ve dinginlik geliştirirsiniz. Bu dünyada Kendinin - üstatlığı yolunda iyi gitmekte olan çok sayıda cesur Ruhlar bulunduğunu söylüyoruz. Onlar, bir gün geleceğin, beşinci boyut Dünya gezegeninin Yükselmiş Üstatları olacak olan Yoldaki onurlu öğrencilerdir.

Neden bu kadar çok sınavlara ve olumsuz durumlara maruz kaldığınızı merak ettiğinizi biliyoruz. Bir ceza olarak değil, sizleri büyük ölçüde sınırlı, kaotik bir ortamda köleleştiren tüm sıkışmış, durgun enerjiyi salıverme veya dönüştürme araçları olarak bilincin yüksek seviyelerini elde etmek için deneyimlenmesi gereken yoğun bir inisiyasyon/dönüşüm sürecinin ortasında olduğunuzu söylüyoruz. Birçoğunuz yaşamlardır inisiyasyon yolundasınız ve bilinçteki bir sonraki dev adıma hazırsınız.

Yükselişin adaylık yoluna ilk adım attığınız zaman, kişilik/ego ruhun dürtüklemelerinin farkına varır ve egemenlik savaşı başlar. Ruh Ateşi veya canlandırıcı, yüksek titreşimli kalıplar ele alınmak için yüzeye çıkan negatif enerjiyi yakıp kül eder. Yüksek Benliğin çoklu fasetleri Ruh ile birleşmeye başlayıncaya ve yükseliş süreci dramatik olarak hızlanıncaya kadar süreç tekrarlanırken, arınma ateşleri en sonunda Aydınlanma Işığı haline gelir.

Hatırlayın, her düşüncenin veya söylediğiniz her ifadenin belirli titreşimsel frekans aralığı vardır. Bir ifadeyi yeterince tekrarlarsanız, bilinçaltınıza gerçeğinizin bir parçası olarak sağlam şekilde yerleştirilmiş olur. Frekans kalıbının yüksek veya düşük titreşimli ya da doğru ya da yanlış olması önemli değildir. Zamanla, bilinçaltı zihniniz bunları "oluşturulan inançlar hafıza bankanıza" bütünleştirir.

Eleştiricilik, yıkıcı olmasına (incitme arzusuyla veya kötü niteyle ifade etme) izin verilmediği sürece olumlu bir şey olabilir.Eleştirinin, gerçeğin ifadesi olduğu zamanlar vardır - bu sınırlamanın tarafsız fark edilmesi olduğunda. Ama, lütfen değer yargılarınıza dikkat edin. Özgür iradenizi bilgece kullanmayı hatırlayın - her zaman bir yargılama ifadesini kabullenme veya reddetme hakkına sahipsiniz.

Aydınlanmış bir Ruhun bakış açısından sevgi enerjileri, hala dualite veya "sana karşı ben" çarpık oyununu oynayanların enerjilerinden tamamıyla farklıdır. Öncelikle ruhunuzun sevgisine ve bilgeliğine açık olmalısınız. Solar Kalp Merkezinizde sevgi büyürken, sihirli bir şey gerçekleşir; Kutsal Kalp portalınız yavaşça açılır ve orada saklanan Kutsal Sevgi fiziksel bedeninizde, özellikle çakra sisteminizde akmaya başlar. Baba/Anne Tanrımızın İlahi bir Kıvılcımı olduğunuzu ve Yaradılışın sevgisine saygısına, neşesine, güzelliğine ve cömertliğine değer olduğunuzu kavramaya başlarsınız. Kutsal Kalp Özünüzden dışarı yansıtılan sevgi, Kendine - güven ve Kendini - kabullenmenin sürekli akışıyla sonuçlanır. Kutsal Kalbinde merkezlenmiş olan bir insan her zaman birlik ve uyumun vecit hissinin daha fazlasını bütünleştirmeye ve yansıtmaya çabalar. Bu değerli bir histir. Bu his, Işık/Sevgi/Hayat Nehrine erişim kazandığınızda ve Yaratıcı Işığın sabit akışının Kutsal Kalbinize akışına sahip olduğunuzda Varlığınızın özgün bir parçası olur.

Başkalarıyla tatmin edici, sevgi dolu bir ilişki oluşturabilmenizden önce, kendinizi sevmeyi ve saygı duymayı yeniden öğrenmelisiniz. Kendinizle ilgili neyin yanlış olduğu yerine neyin doğru olduğuna odaklanmaya başlamalısınız. Ruhsal Benliğinin fısıltılarını, sezgiyle işitilen sesini dinleyin (onun bilgeliğini kabullendikçe bu ses yükselir), Ruhsal Benliğiniz size cesaret, engin potansiyelinizin içgörüsünü ve farkındalığını verir. Egosal sevgiden söz etmiyoruz, sizler bilge ve sevgi dolu Yüksek benliğinizin birçok fasediyle teması yeniden oluşturma sürecine başlarken, değerlilik ve Kendine - güvenin derin daimi hissinden söz ediyoruz.

İlahi sevgi Baba/Anne Tanrımızın Özüdür ve Kendisinin daha fazlasını deneyimleme hiç bitmeyen arzusunda sınırsız potansiyel ile dolu Beyaz Ateş Işığın büyük akımlarında akar. Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıkları En Yüce Yaratıcının kalp özünden bize bu evrenin Baba/Anne Tanrısı aracılığı ile dökülür. Bu, en yüksek, en güçlüsünden, en düşük, en küçültülmüşüne tüm seviyelerde tüm Yaradılış tarafından kullanılacak kutsanmış bir armağandır. Her zaman Yaratıcı'nın büyük tasarımı ile mükemmel uyum içinde olan İlahi Mavikopya ile uyum içinde sevgi dolu birlikte yaratma vasıtasıyla kendi eşsiz kendini - ifadenizi meydana getirmek doğuştan hakkınızdır.

Kutsallığınızın ne kadarını bedenlediniz? Yaratımlarınız ne kadar sevgi dolu, cesur dostlarım? Ruhunuz için ne tür bir tapınak yarattınız? Tüm dünyanızdaki büyük çarpıklıkları temizledikçe Ruhsallığınız "ayrıntılı ve kişisel" hale geliyor. Baba/Anne Tanrımız ile bağlantınızın da çok kişisel bir ilişki olduğunu öğreniyorsunuz. Aslında, Kutsal Kalp Özünüzde Tanrı Özünün bir fasedine sahip olduğunuzu keşfediyorsunuz.

Her iki tarafın Aydınlanma aşamasına bağlı olan " öğrenmenin interaktif ilişkisinde" iken, ya ego arzu bedenin koşullu sevgisini ya da Ruhun Kutsal Sevgisini paylaşırsınız. Her iki tür ilişkide devam eden bir bağımlılık süreci vardır. Siz ya Solar Güç merkezinize enerji kordonlarının bağlanmasına izin vermiş olduğunuz ve ayrıca diğer kişiye enerji kordonları gönderdiğiniz (ki bu dengesiz frekans kalıplarıyla yaratılan itme - çekme dansıyla sonuçlanır) bir ilişkidesinizdir ya da eğer Kutsal Kalp Merkezinizde merkezlenmişseniz ve Kutsal Zihninizin bilgeliğini kullanıyorsanız, Adamantine Işık Parçacıklarınızı o ilişkiyle paylaşırsınız, ki bu aranızdaki dinamik etkileşimi tamamen değiştirir.

Gerçek ve bütünlük gelecekte oluşturacağınız ilişkilerin temeli olmalıdır. Ruhsal Benliğiniz daha azını kabul etmez, çünkü uyumlu titreşim frekansları herhangi bir yakın ilişkide geçerliliğin asıl barometresi olacaktır. Önce şu anda olduğunuz halinizle kim olduğunuzu kabullenmelisiniz ve tavırlarınızı, inançlarınızı, alışkanlıklarınızı ve zayıflıklarınızı inceleyerek olabileceğiniz en iyi insan olmak için çaba göstermelisiniz.

Başkalarıyla uzun süren bir ilişkinin temelinin öncelikle şu anda tam olduğunuz şekliyle, Benliğinizin derin sevgi dolu kabullenmesini oluşturmak olduğunu öğrenmelisiniz. Geçmiş sözlerimizi hatırlayın: "Olmayı arzu ettiğiniz Benlik olmaya çabalarken, kendinizi şu andaki halinizle sevmelisiniz". En sonunda "kişileşmiş sevgi olduğunuzu" ve bu gerçeği sizin için onaylayacak başka birilerine gereksiniminizin olmadığını kavrayıncaya kadar daha fazla sevgi dolu ve sevilir olmak için çabalayarak, önce "sevgiyi bedenleme" kapasitenize odaklanmalısınız. Kendi Kutsal Kalbinize ve kendi İlahi Tanrı Kıvılcımındaki Kutsal Sevgi pınarına eriştikçe, sizin için mevcut olan hiç bitmeyen bir Sevgi/Işık stoğu olduğunu hatırlayacaksınız, çünkü bu sizin İlahi Mirasınızdır.

Kalbin, zihnin ve duyguların Hafifliği ile sonuçlanan ruhsal aydınlanmayı elde ettiğiniz zaman, realitenin normal, kitle - bilinci halinin dışında olacaksınız. Sevgi alıp vermek için, başkaları tarafından incitilmemeniz için çağlar önce Solar Güç Merkezinize yerleştirdiğiniz koruma filtrelerini uzaklaştırmalısınız. İhtişamlı üç katlı Alevin yanmasına ve sevgi almak için Kutsal Kalbinize portal açılmasına izin vermelisiniz. Sevgi güçlü, doğal bir Varoluş halidir. Ruhun saf, Kutsal Sevgisi koşullar veya eylemler tarafından çarpıtılamayan bir duygudur. Sevginin birçok farklı niteliği ve hisleri vardır, örneğin eşler arasındaki zarif, romantik sevgi, anne babanın şefkatli, koruyucu sevgisi ve bir çocuğun güvenilir sevgisi. Sevgi ruhun dilidir ve Anne/Baba Tanrımız ile iletişim kurmanın tek yoludur. Yaratıcının ve Anne/Baba Tanrımızın sevgisi her şeyi kuşatır ve asla bitmez. Acı ve ıstırap, olduğunuz sevgiyi inkar etmenin sonucudur. Kutsal Kalbinizde sağlam şekilde merkezlendiğiniz zaman, tüm büyük uyumsuzlukları aşarsınız. Gerçeğinizi yaşadığınız zaman, Kendinize güvenirsiniz ve başkalarıyla her zaman olumlu, doğrucu bir tarzda etkileşmek için çaba gösterirsiniz. Ve Yaşamın İlahi İksiriyle dolup taşmanız için Kutsal Kalbinizin portalını sonuna kadar açmanızı rica ediyoruz, sevgililer. Ebedi Yaşam armağanı sizi bekliyor. İlham vermek, rehberlik yapmak ve korumak için her zaman yanınızda olduğumuzu bilin.

Ben Başmelek Mikail'im.

(Çeviri: Saffet Güler)
www.ronnastar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder