29 Haziran 2012 Cuma

"En İyinin İyisinin" Bir Özeti, Başmelek Mikail'in Bilgelik Öğretileri

Ronna Herman, Kutsal Kabile: LM-07-2012

Sevgili üstatlar, ortasında bulunduğunuz farklı aşamaları ve ayrıca sizler bu kritik evrimsel dönüşüm zamanlarından geçerken, gelecekte deneyimleyeceğiniz şeylerin bazılarını anlamanız çok önemlidir. Sizler "uyanış sürecinde" yeni başlayan birinin uygulamalarının ötesine evrimleşirken ve Yoldaki tam donanımlı bir aday olarak rolünüzü kabullenirken "ruhsal gündeminizin" dökümünü yapmanızın zamanıdır. Birçok takdiri ilahi bağışlanıyor ve sizler, Işığın can atan Taşıyıcıları için öncekinden daha fazla yardım mevcuttur. Geçmişte, "Ruhun duygusal doğasını" "Ruhun zekası" ile birleştirmenin zamanı olduğunu açıklamıştık. Sizler fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenlerinizi ÜstRuh Benliklerinizin birçok fasetlerinin bütünleştirilmesiyle yeniden birleştirmeye, dengelemeye ve armonize etmeye çabalarken, Duygusal Bedeniniz ve Zihinsel Bedeniniz bilgide gelişmeli ve bilinçte genişlemelidir. Geçmişteki bilgelik öğretilerinin bazılarını yeniden gözden geçireceğiz ve gelecekte aylık mesajlarda sevgili kanalımıza verdiğimiz ileri öğretilerin daha fazlasını aktaracağız.

BİLGİNİN IŞIK FREKANSLARI BİLGELİĞİN IŞIĞI OLUR:

BİLGİ = KİŞİLİK IŞIĞI ** BİLGELİK = RUH IŞIĞI ** SEZGİ = KALP IŞIĞI

Saf Işık maddesi Yaratıcı Bilincin çoklu Işınlarına kırılan kozmik zekayı içerir. Tüm yaradılış kendisiniz formun sınırsız varyasyonlarında ifade edilmesine izin veren Mutlak Yaratıcıdır. Her biriniz o varyasyonlardan birisiniz. İçsel dünyanıza veya Ruhun tapınağına odaklanmayı öğrenmelisiniz.

Ruhun, fiziksel bedenin ve özellikle zihnin kendi ritmik döngüleri ve gündemleri vardır. Ruhun arzusu aydınlanmış olmaya odaklanmıştır. Zihin bilgi elde etmeye ve bilgiyi alıkoymaya odaklanır. Fiziksel beden duyular vasıtasıyla deneyimlemeye odaklanır. İnsanlık sürekli olarak büyüme, durağanlık ve bozulma döngülerini deneyimler, ki bunlar yeni bir büyüme ve genişleme döngüsünün yolunu açar. Uyanmamış Ruhlar haz verici, fiziksel duyular ve maddi mal varlıkları vasıtasıyla dürtü ve hoşnutluğu dışta ararken, üstat içine döner ve zengin bir hayat kalitesi için çabalar. Dışsal bir odak, sizin dışınızda olan bir şey olarak sevgi her zaman bir incinebilirlik duygusu getirir, her zaman birileri veya bir şeyler tarafından sürekli onaylanmaya ihtiyaç duyar. Dışarı yansıtılan içsel bir odak olarak sevgi, kendine güvenin, kendini kabullenmenin sürekli akışıdır, her zaman tüm yaradılış ile birlik ve uyumun bu saadet hissinin daha fazlasını kapsamaya ve yansıtmaya çabalar.

Sizin ve diğer Işık işçilerinin bu kozmik genişleme ve evrim olayında nereye uyduğunuzu anlamanızın zamanı. Bu yaşamda ve birçok geçmiş yaşamlarda hazırlanmakta olduğunuz zaman şimdidir. Işığın Dünya Hizmetkarları olabilmeniz için Kendinin Üstatlığını elde etmeye çabalayan siz inançlı olanlara şimdi öncekinden daha fazla ihtiyaç var. "Kendime maksimum miktarda Yaratıcı Işığı manyetize edebilmem ve bunu dünyaya ve tüm insanlığa yayabilmem için IŞIĞIN YÜREKLİ TAŞIYICISI olmak için gayret edeceğim"i beyan etmenin zamanıdır.

Sizler Kutsal Zihninizin yüksek boyutlu seviyelerinde saklanan bilgeliğin ve tarihinizin Işık paketlerinin kilidini açmaya başlarken, beyinde yeni yollar açılıyor. Üçüncü be dördüncü boyuta ait geçmişinizin eski yolları ve acı verici anıları solmaya başlıyor ve geçmiş yaşamlarınızın başarısızlıklarını ve ıstırabını hatırlamanın çok daha zor hale geldiğini göreceksiniz. Sizler geleceğe spirallenirken, geçmişi iyileştirdiğinizi söylemedik mi? Kim olduğunuzu ve tarihinizi hatırlayacaksınız, ama sadece olumlu, uyumlu olayları.
Uyanış anı, kök çakrada Kundalini Ateşi tutuştuğu ve Yüksek Bilincin Yedi Mührünü açarak çakra sistemi boyunca omurgada yukarı çıktığı zamandır. Medulla Oblongata veya bazen Tanrının Ağzı adı verilen Yükseliş Çakrası aktive oluyor ve Epifiz Bezi orijinal olarak yapması için tasarlandığı gibi titreşmeye ve işlev yapmaya başlıyor. Bu da başın tepesindeki taç çakrasını veya Lotusu açıyor, böylece en sonunda Tanrısal Benliğinize veya Ben'im Varlığınıza götüren ışıldayan Işık sütununa bağlanıyor. Bu bağlantıyı yaptığınızda ebediyen değişirsiniz. Siz İlahi mirasınızın tanrısal armağanları ile birlikte Kendinin üstatlığına sahip çıkmaya başlarken, Ruhun güçlendirmesi size akmaya başlıyor.

Çember Yasası, gönderdiğiniz titreşim kalıplarının benzer nitelikli enerjinin (veya aynı frekans kalıplarındaki titreşimlerin) birikmiş miktarıyla birlikte size geri dönmesini sağlar. Siz Solar Güç Merkeziniz vasıtasıyla dışarıya, dünyaya yansıttığınız titreşim kalıplarının uzamış - dairesel halkalarından oluşan bir enerji vorteksinin merkezisiniz. Solar Pleksusunuz uygun şekilde isimlendirilmiştir, çünkü Dünyanın Güneş Sisteminizin Güneşinden kozmik enerji alması gibi, her biriniz de kendi Solar Güç Merkezinizden Yaşam Gücü Enerjisi yayarsınız.

Bir an için, kendinizi dünyanızın merkezi odağı olarak gözünüzde canlandırın. Siz güç kaynağısınız ve düşünceleriniz, eylemleriniz ve niyetleriniz, benzer enerjiye bağlanan bir enerji döngüsünde sizden yayılır. O enerji neden ve etki dünyasında büyür ve tezahür eder ve sonra realite resminizi kuvvetlendirerek size geri döner. Bedeniniz o enerjinin bir kısmını emer, frekanslara bağlı olarak acı ve ıstırap veya neşe ve kutsamalar yaratır. Artık/tortu kademeli olarak aura alanınıza ve kişisel Yaratım Çarkınıza akarken, kalan enerji arkanıza akar, Sonsuzlu kalıbınızın diğer döngüsünü yaratır. Siz sürekli olarak Dünyadaki kişisel realitenize eklemeler yapıyorsunuz, negatif enerjinin hapishanesini veya Işık Aracınızı yaratıyorsunuz. Hatırlayın, Tanrı Gücü ile birlikte - yaratıcılar olarak Dünyaya geldiniz. Dünya ve insanlığın harikulade yenilenmesine aktif bir katılımcı olabilmeniz için, neden Kendinin üstadı olma ve usta birlikte yaratıcı olma büyük fırsatından yararlanmıyorsunuz?

YENİ BİR ALT - IRK GELİŞİYOR VE SİZ YILDIZ TOHUMLARI YOLU AYDINLATIYORSUNUZ.

DENEY/TEST: SİZE YENİ KAVRAMLAR SUNULURKEN, ORTA YOLU RAHAT VE ETKİLİ ŞEKİLDE GEÇMEK İÇİN, O KAVRAMI GERÇEĞİNİZ OLARAK KABUL ETMEDEN ÖNCE ONUN YÜKSELTİCİ, GÜÇLENDİRİCİ VE FAYDALI OLUP OLMADIĞINI GÖRMEK İÇİN TEST ETMELİSİNİZ.

Yeni bir fikir şu andaki realitenizin çerçevesine nasıl uyuyor? Güçlendiriyor mu? Çekinceler olmadan kavramı tamamen kucaklayabiliyor musunuz?
İnsanlık için yeni bir etik kodu, yeni, yüksek bir ahlak standardı oluşturmaya yardımcı oluyorsunuz. Siz, yıldız tohumları tüm dünyada insanlığın bilinci uyanırken örnekler olmayı kabul ettiniz.
Yeni gelişen yetenekleriniz ile, onlar dönüşmüş, güçlenmiş olan sizin bir parçanız oluncaya kadar deneyler yapmanız önemlidir. Yaratıcı Işığın maksimum miktarını bütünleştirmek, kullanmak ve yaymak için esniyorsunuz ve geriliyorsunuz. Ruhsal şarkınızın titreşim frekansları saflaşırken ve büyürken, etkiniz üssel olarak artıyor.

DENEYİM: HERHANGİ YENİ BİLİNİN, AYRICA YENİ YETENEKLERİN VE BECERİLERİN FİZİKSEL, ZİHİNSEL, DUYGUSAL VE ETERİK VEÇHELERİNİ DENEYİMLEMELİSİNİZ, ÇÜNKÜ SİZ BİRLEŞİK BİR RUHSAL/İNSAN VARLIK OLMANIN ORTASINDA DERİNDESİNİZ.

· Alt beden sistemleriniz binlerce yıldır birbirleriyle anlaşmazlık içinde oldu, bu tüm acı ve ıstırabın içsel kaynağı oldu.

· Yükseliş yolunda yukarıya doğru ilerlemek için, öncelikle fiziksel benliğin birçok fasetleri arasında yeniden birleşme olmalıdır. Bu, Yüksek Benliğinizin çoklu fasetlerinin yeniden bütünleştirilmesinde ve en sonunda bu Alt - Evren deneyiminde birlikte yolculuk yaptığınız birçok diğer Ruh grubu ile yeniden bütünleşmede ilk adımdır.

· Bilgeliğin ve parlaklığın yeni bir seviyesini elde ettiğiniz her seferinde, aura alanınız otomatik olarak genişler ve faydalı etkiniz daha da büyür.

· Son zamanlardaki geçmişinizi düzenli bir şekilde gözden geçirmeniz çok önemlidir. Son senede günlük yaşam deneyimleriniz daha uyumlu muydu?

· Başkalarıyla çatışmalar veya yanlış anlaşılmalar oldu mu?

· Günlük işlerinizi ve aktivitelerinizi yaparken, daha tatminkar durumları deneyimliyor musunuz?

· Şu anda etkileştiğiniz insanlar, geçmiştekilere göre daha cana yakın, sevgi dolu ve verici mi? Olumlu, yükseltici tutumlarla daha az yargılayıcı mı?

· Daha önce size şöyle söylemiştik, "Günlük yaşamınızda kendinize çektiğiniz insanlarla ve durumlarla titreşim frekanslarınızı yükseltmede ilerleme yapıp yapmadığınızı kolayca görebilirsiniz."

KENDİNİ İFADE: SİZ YILDIZ TOHUMLARI MADDİ DÜNYA VE RUHSAL DÜNYA ARASINDA BİR KÖPRÜ KURUYORSUNUZ. BİRLİK BİLİNCİNİZİ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇABALARKEN, KENDİNİ İFADENİN EŞSİZ ŞEKLİNİ GELİŞTİRİYORSUNUZ. AMACINIZ DÜNYA HİZMETKARLARININ HIZLI BİR ŞEKİLDE BÜYÜYEN GRUBU İLE UYUM İÇİNDEKİ GEZEGENSEL BİR HİZMETKAR OLMAKTIR. HİZMET ETME ARZUNUZ SAMİMİ VE HAKİKİ OLMALIDIR VE YAZGINIZ OLAN MİSYONUNUZ SİZE İFŞA EDİLİRKEN BU MİSYONU GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN GAYRET ETMELİSİNİZ.

· Kişisel amaçlarınızı gerçekleştirmeyi arıyorsunuz; ancak, herkesin hayrına olacak olan şeylere adanmanız her şeyden önce gelmelidir.

· Sizler daha büyük yetenekler elde ederken ve dünyasal şeylerin tezahüründe daha kabiliyetli olurken ayırt etme ve ihtiyatlı olma çok önemlidir. Yüce idealler, odaklanmış niyet, zihinsel berraklık ve kalp - merkezli adanma Kendinin - Üstatlığını arayan bir İnisiyenin arzu edilen nitelikleridir.

Bütünlüğe veya "kutsallığa" yolculuğunuzun başlangıcında, dört alt beden - fiziksel, zihinsel, duygusal ve eterik - sisteminizdeki titreşim kalıplarını dengeleme ve armonize etme çabalarınızda onaylamalar size yardımcı olur: Onaylamalar bilinçaltınızı ve bilinçli zihninizi yeniden programlamanıza yardımcı olur ve onlarla yaşayacağınız yeni ana esaslar setini oluşturmanıza yardım eder. Öncelikle, kalp merkezli ve Ruha odaklı olmaya çabalamalısınız. Dördüncü boyutun yüksek seviyelerine ve beşinci boyutun alt ortamlarına erişebilmeniz için kutupluluk/dualitenin kabul edilen titreşim kalıplarının yelpazesine geri dönmelisiniz.

· Kendi Tanrı Özünüzün bir yansıması olan bireysel Güneş ışığınızı geliştirdiğinizi anlamanız sizin için önemlidir.

· İnsan entellektüel düşünce süreci, dilin sınırlamalarının ötesine evrimleşmelidir.

· İlham vasıtasıyla sizi bekleyen engin bir bilgi zenginliği vardır.

· Kozmik Işık Konseyinin bilgeliğini almak için sezgisel yeteneklerinizi geliştirmelisiniz. Bu bilgelik sizin dışınızdan gelmez. Kendi Kutsal Zihninize ve Kutsal Kalbinize dolar. Erişip onu tutmalısınız, çünkü Dünya planlarının kötü kokusuna inip sizi aramaz.

· Olgun ruhsallık bilinçsiz bir deneyim değildir. Sekizinci çakra olan Ruh Yıldızınız vasıtasıyla ve Kutsal Kalbinizin arka portalı vasıtasıyla Yaşam Nehrinden ruhsal besin alabilmeniz için, Yaratıcı Özün Adamantine Parçacıklarını/yaşamın zengin Pranik nefesini sürekli olarak soluyacağınız kendini idame ettiren Kutsallık geliştirmelisiniz.

· Sonsuzluğun güçlendirici soluğu Yaratıcı Bilincin çok boyutlu seviyelerine götüren yolları açar. Düşünme ve algılama şeklinizi/modunuzu kademeli olarak değiştirirken, içsel perspektifinizi genişletmelisiniz.

· Yaratıcının Ruhu izole edilemez. Ruh varoluştaki her şeye nüfuz eder.

Cesur kalpler, Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarını veya Prana akışını başlatacak ve artıracak olan bu teknikleri uygulamalı ve mükemmelleştirmelisiniz. Beşinci boyutta Işık ve Güç Piramitlerinizi yaratın ve kullanın. Sonsuzluk Nefesini sıkça uygulayın ve kullanın, böylece yükseliş çakranız ve kalbinizin arka portalı açılır. İkili sıralama egzersizini en az bir kere uygulayın. Bilincin maddi planında yetenekli bir birlikte yaratıcı olacaksanız, kişisel Yaratım Çarkınızın temel kalıbını oluşturmanız önemlidir.

Kutsal Kalbinizde sağlam bir şekilde merkezlendiğiniz zaman, tüm büyük uyumsuzlukları aşarsınız. Gerçeğinizi yaşadığınız zaman, kendine güvenen biri olursunuz ve her zaman yapıcı şekilde konuşmaya gayret edersiniz. Sizi yüksek alemlere bağlayan Işık sütununuzdaki bozulmaları temizledikçe, tele - düşünce iletişimi standart hale gelir.

Yoldaki bir inisiye olarak, günlük yaşamınızda pozitif olaylara odaklanmaya gayret etmelisiniz. Uyumlu Var Olma Hali için çabalarken, ortaya çıkan bazı zor veçheler her zaman olacaktır. Her zorlayıcı durumda yüksek frekanslı bir çözüm ararken, amacınız İlahi tarafsızlık halini sürdürmektir. Başka deyişle, düşük frekanslı titreşimlerle güç verilen bir insandan veya olaydan yayılan negatifliğin girdabına yakalanmayacaksınız. Bağlantısızlık, negatif enerji kordonlarının spiritüel zırhınızı delmesine ve aura alanınızı kirletmesine izin vermemeniz anlamına gelir. Kalplerinizi ve bilincinizi yükseltin sevgililer ve geleceğin vaat ile dolu olduğunu bilin. Ortak çabalarımızla, tüm zorlukları yeneceğiz. Sizi çevreleyen Lady Faith'in Sevgisini/Işığını ve benim Özümü görün.

Asla yalnız olmadığınızı bilin.

Ben Başmelek Mikail'im.

www.ronnastar.com
(Çeviri: Saffet Güler)

Sonsuzluk Nefesi Meditasyonu
http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/bm-mikail-ronna-herman/2008-mesajlari-bm-mikail-ronna-herman/sonsuzluk-nefesi-meditasyonu/

İkili Sıralama
http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/bm-mikail-ronna-herman/2008-mesajlari-bm-mikail-ronna-herman/ikili-siralama/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder