12 Haziran 2012 Salı

Yükseliş...

Yükseliş. Bu zayıf bir sözcüktür ama siz bu niteliği tam olarak ifade edecek başka bir sözcüğe sahip değilsiniz. Yükseliş niteliğini gerçek anlamını ifade etmeye en yakın sözcük mezuniyettir ve o bile tam öyküyü anlatmaz. Yükseliş sözcüğü de doğrudur çünkü o her şeyin titreşiminin yükselişini ifade eder. Her şeyin! Sözlerimize devam ederken bunu da tarif edeceğiz.  Ama, o sizin sandığınız anlamı taşımaz. Bazılarınız bir an önce kişisel yükselişini gerçekleştirmek istiyor ve "Bazı eski üstatlar gibi bulutlara yükselip buradan ve bu biyolojiden kurtulmak istiyorum." diyorlar.

Oysa Ruhun yükselişten kastettiği şey bu değildir, sevgili varlıklar. Bu meshedilmiş bir zamandır ve burada aktarılan bilgi size, aldığınız armağanlarla ve gücünüzle ilgili bir içgörü verecektir. Size yükselişin ne olduğunu söyleyeyim: Yükseliş planlanmış, izin verilmiş bir yükseliştir ve insanın en yüksek biçimde muktedir kılınışıdır. Burada insanların HAK EDEREK bu gezegende KALMALARINI, burada çok uzun bir zaman yaşamalarını ve bu sırada ölümü deneyimlemek zorunda kalmadan kendileri için tasarladıkları bir sonraki enkarnasyona geçmelerini sağlayan bir statüye geçmelerine izin verilir! Bu yükseliştir. Anlıyor musunuz? Siz biyolojinizi koruyarak, ölmenize gerek kalmayacak kadar yüksek bir düzeyde titreşerek bir sonraki tasarlanmış enkarnasyonunuza geçersiniz. Bu, sizin burada ne kadar uzun bir süre kalmanızı istediğimizi gözler önüne seriyor mu? Bunun üzerinde düşünün.

Ama bu biz zaman-çizgisi de içerir, ve size bunu da anlatacağız. Yükseliş bir evliliktir. O sizin yaşamınızda o tahtta oturan ve Yüksek Benlik dediğiniz altın melekle bir partnerliktir. O kararlılığı, kendini adamayı, sadakati gerektiren bir evliliktir. O bir evliliktir, yükseliş budur.

Kryon - Dördüncü Kitap, Tanrı'yla Birlikte, 5. Bölüm, 186 ve 187. sahifeler.

1 yorum:

  1. İşte burada tanımlanan şey tam da bana hitap ediyor... Mevcut dünyada her türlü pislikten, acizlikten,kötülükten,hastalıktan,yoksulluktan,ölümden,zulümden vs. vs. insanı mutsuz eden ve onu bu dünyada köle eden-süründüren herşeyden arınmış halde yaşamak!!! Budur!!! Bütün bunların olmadığı ve tanrı- insanların olduğu bir dünya zaten cennetin ta kendisi değil midir? Ramtha'nın dediği gibi "Henüz hiç yaşamadık..." Çünkü bütün bu mutsuzluğa sebep olan şeylerden kafamızı kaldırıp derin bir nefes alamadık... Ben bu evliliğe varım arkadaş, hişt Kryon, neredeysen haydi gel de nikah şahidim ol kardeş... Heeyyy, sana diyorum!! Bak bak tanımazdan geliyor yahu...

    YanıtlaSil