2 Haziran 2012 Cumartesi

Laura'ya Yüksek Benliği’nden Mesaj – 31 Mayıs 2012 – Kollektif Bilinci ve Dünya Ana’yı Dinleyin!

Bugünün mesajı basit. Bu aralar her geçen gün bedeninizle daha fazla meşgul olacaksınız. Danışman ve rehber olarak gittikçe daha fazla içinize döneceksiniz. Gözlerinizi kapayın ve kollektif bilinç ile ve Dünya Ana ile bağlantıya geçmek için kendinize izin verin. Yaşam gücünüzü bir fener gibi kullanarak iç pusulanızı dinlemeyi öğrenin. Kendinizi omuriliğinize demirleyin. Yukarıdan verilen yaşamı dinleyin. O, en yüksek, en saf enerjiye bağlıdır.

Bedeninizi, en güvenilir bilgi kaynağı olarak düşünün. Zaten bedeninize can veren yükselmiş güçler, yüksek alemlerden sizinle ilişkiye geçmek için bedeninizi 3 boyutlu bir arabirim olarak kullanıyorlar. Yukarıdan sürekli olaram mesaj geliyor size ama bilinçli olarak farkına varmıyorsunuz. Sezgisel olarak bedeninizi, duygularınızı dinlemeye yönlendirileceksiniz ve bu da sizin yüksek boyutlardan gelen mesajların şifrelerini çözmenizi sağlayacak.

Şimdiye kadar kendi çekim merkezinize doğru çekiliyor olmanız gerek, bu gerçekten de bir mıknatıs gibidir. Demek istediğim, dikkatinizi içinize döndürdükçe, merkezlenmeniz ve bütün bunlarla bağlantıya geçmeniz de kolaylaşır. Yüksek varoluş katmanları ile iletişiminiz içinize çektiğiniz hava miktarı ile gelişir. Hava büyülü bir maddedir ve modern bilim insanlarınız onun fonksiyon ve işleyiş biçiminin çok büyük bir bölümünden habersizdirler. Hava sizler için bir çeşit gıdadır, besleyicidir; bilinçli olarak ve doğal akışına müdahale etmeden alınması yüksek benliğiniz ve yüksek boyutlarla bağlantıya geçmenize yardımcı olacaktır.

Gün içinde dünyanızın illüzyonlarından kendinizi geriye çekecek zamanlar yaratmayı unutmayın. Nefesinizi dinleyin, ayaklarınızı dinleyin, omurganızdaki enerjinin hareketini dinleyin. İkna edilecek kimse yok, çarpışılacak bir savaş yok, içinizdeki yaşam ile bağlantıya geçtiğinizde sadece sevgi ve bolluk bulunur. Biz her zaman yanınızda, çevrenizdeyiz. Varlığımızı hissetmek için kendi varlığınıza, kendi yaşam gücünüze, yüksek benliğinize uyanmalısınız. Bedeninizin kendi ritmlerine alışmaya başladıkça, bedeninizin her yerinde dolaşan saf yüksek frekanslı enerjilerden ağır maddeleri ayırmayı öğrenecek ve yaşamınızı kendiniz yöneteceksiniz.

Sizi her zaman seviyoruz, yukarıdan en içten sevgiler.

Yüksek Benliğin.

Çeviren: Ebru Altan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder